Soiul de struguri Chardonnay este unul dintre cele mai indragite soiuri, deoarece prezinta o mare varietate de componente aromatice, expresii diferite in fuctie de sol si clima. Casa Bottega Chardonnay este obtinut din struguri recoltati manual, iar vinificarea este realizata in alb, mustul este separat de pielite imediat ce a avut loc macerarea la rece. Fermentarea continua timp de 60 de zile si se realizeaza la o temperatura controlata.Casa Bottega Chardonnay se adreseaza celor ce prefera vinurile care combina prospetimea gustului si notele fructate.Culoare: Galben Pai deschisMiros: Buchet aromatic caracterizat prin note fructate delicate de mere si piersici si accente florale fineGust: Proaspat, fin si echilibrat, cu o structura buna si o rotunjime placutaTemperatura de servire: 8-10°CAsocieri gastronomice: Perfect ca aperitiv, dar poate fi servit si alaturi de aperitive, supe de peste, pastre, risotto, supe de legume si cu toate preparatele simple din fructe de mare
