Guido Fidora in anul 1974 a decis transformarea afacerii familiei in agricultura ecologica. In acele zile, productia ecologica nu a fost cu siguranta o tendinta, iar termenul „organic” nu a fost asociat cu termenul „agricultura” asa cum este in prezent cea ce i-au facut sa invete din propria experiente. Agricultura ecologica care in portofoliu o vegetatie luxuroasa iar numeroasele specii de animale care o populeaza sunt martorii modului in care o metoda diferita de agricultura ne poate imbunatati conditiile de viata si poate schimba lumea asa cum o cunoastem. Vinurile ecologice sunt mai sanatoase decat cele conventionale si sunt produse cu mai multa grija, urmand practici care protejeaza atat mediul, cat si oamenii implicati in procesul de productie. Laguna de la Venetia, transmite un echilibru de arome compuse fiecarui strugure. Apropierea de mare si vanturile sale predominante ofera strugurilor un avor distinct care le amplifica aromele. Fidora Domini del Leone Valpolicella este un vin ecologic cu o prima fermentare dupa presarea strugurilor, odata stabilizat, incepe a doua fermentatie cu metofa charmat, care dureaza 6-7 saptamani.Culoare: rosu rubin cu nuante de granat.Buchet: arome de fructe rosii, indicii de vanilie si condimente.Gust: armonioas, uscat si catifelat.Temperatura de servire: 18-20°C deschiderea sticlei cu ora inainte de a o consuma.Asocieri gastronomice: ideal cu carne, aperitive reci si branza.