In anii 1995 – 2001 crama si-a desfasurat activitatea intr-o crama deja existenta, conturandu-si perspectiva viitorului abia din anul 2000 cand a inceput constructia unei vinarii Serve langa podgoriile pe care le detin, in Ceptura. Prima recolta a fost vinificata si astfel in 2002 a avut loc primul proces de imbuteliere. Usor, usor prin inspiratie, prin imbinarea traditionalul cu modernului si prin investirea continua in procesele de calitate premium, au sporit capacitatea vinariei continuand sa realizeze gustului perfect al celui mai tentant vin. Acest sortiment este obtinut prin imbinarea soiurilor Pinot Noir si Feteasca Neagra, din struguri atent selectionati, obtine un vin dosebit de complex care este deliciu pentru papilele gustative. Culoare: Rosu rubiniu intens.Miros: Hipnotizeaza prin miros fructat dominat de cirese si visine completat cu note de samburi de migdale si condimente.Gust: Complex de cirese bine coapte si mure impletite cu tanini fini rezultand un vin corpolent.Asocieri gastronomice: Friptura de rata cu sos de merisoare, preparate din care ne vanat la cuptor, branzeturi proaspete.