Crama Fidora produce vinuri si spumante toate certificate ecologice si vegane, in conformitate cu standardele UE si NOP pentru productia de vin ecologic. Fiecare etapa a productiei este atent controlata si fiecare sortiment este obtinut din struguri premium care sunt recoltati din propriile culturi. Strugurii Glera din proprietatea aflata in Civranetta au o mineralitate specifica acestui sol, situat langa Laguna Venetiei, ajutand la transmiterea unui echilibru aromatic complex. Sturgurii sunt fermentati de doua ori, astfel prima fermentare are loc dupa presarea lor, iar pentru a doua fermentare care dureaza cel putin 8 saptamani folosesc metoda Charmat si are loc o data ce vinul a fost stabilizat. Fidora Civranetta Prosecco DOC Brut este gustos, proaspat si aromat.Culoare: Galben pai deschisMiros: Buchet aromatic proaspat si fructat cu note de mar si accente de flori albeGust: Fructat si proaspat cu aroma directa si persitenta. Un prosecco elegant si finTemperatura de servire: 6 - 8 ° CAsocieri gastronomice: Se potriveste perfect alaturi de un apritiv gustos, alaturi de peste crud sau prajit si langa branzeturi usoare, preparate din carne alba
